nieuws

Het “Huis van Morgen” in Steenbergen

Van 13 september t/m 21 oktober bent u van harte welkom in het “Huis van Morgen” voor diverse demonstraties, workshops en voorlichtingen in de Blauwstraat 58 in Steenbergen. De toegang is gratis, dus kom allen een kijkje nemen.

Het Huis van Morgen heeft in samenwerking met de gemeente Steenbergen een tijdelijke winkel in het centrum van Steenbergen(naast de HEMA) geopend. Deze winkel is er voor allerlei innovaties/uitvindingen/slimmigheidjes op het gebied van mobiliteit, zorg, veilig en zelfstandig thuis wonen en gebruik kunnen (blijven) maken van uw omgeving.

Van 13 september t/m 21 oktober zijn er bij het “Huis van Morgen” verschillende demonstraties, spreekuren, voorlichtingen over zorg en welzijn mogelijkheden voor uit en thuis. Het “Huis van Morgen” bevindt zich in de Blauwstraat 58 in Steenbergen. De toegang is gratis, dus kom allen een kijkje nemen. Klik hier voor de flyer.

Het Huis van Morgen is voor iedereen, dus professionals wees welkom en laat het ook vooral bewoners van de gemeente Steenbergen weten!

Similar Posts