nieuws

Dag van de Mantelzorg, 11 november 2017

Dag van de Mantelzorg, 11 november 2017

Steunpunt Mantelzorg Steenbergen heet mantelzorgers van harte welkom op 11 november  van 13.30 tot 15.30 uur bij Akkermans Leisure en Golf aan de Heensemolenweg 23 in de Heen.

Staat u als mantelzorger geregistreerd bij het Steunpunt Mantelzorg Steenbergen en heeft u al een uitnodiging ontvangen? Vergeet uzelf dan niet voor 6 november aan te melden via 0167-541137 of [email protected]. Bent u mantelzorger, maar staat u nog niet geregistreerd? Ook u kunt zich aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg Steenbergen via 0167-541137 of [email protected]. Voor meer informatie over het Steunpunt Mantelzorg Steenbergen kijkt u op de website www.swo-steenbergen.nl.

Bij Akkermans Leisure en Golf kunnen mantelzorgers op 11 november actief deelnemen aan activiteiten zoals tokkelen, kruisboogschieten, een fietstocht “Rondje rond de molen” en nog veel meer. Uiteraard is er ook genoeg te doen voor de mensen die creatief zijn of komen voor de gezelligheid. Wie weet wint u de pub quiz, gaat u breien voor het ouderenfonds of een tekstbord maken. Genoeg leuke mogelijkheden voor iedereen op deze dag!

Vorig jaar heeft de gemeente Steenbergen een kinderprogramma geïntroduceerd. Tijdens de activiteiten van het programma vermaken de kinderen zich op het springkussen of nemen deel aan andere activiteiten.

Dus meld uzelf of een mantelzorger in uw omgeving dan aan voor deze onvergetelijke en vooral gezellige middag. Klik hier voor de flyer.

Similar Posts